About me

Hi, welkom op mijn blog!

Mijn naam is Kimberley van Aalst, een 24 jarige onderneemster.. Sinds 2013 ben ik eigenaresse van modeagentschap Van Aalst Agency. Op de pagina Van Aalst Agency(op deze blog) vind je meer informatie over dit bedrijf.

Op mijn 21e kwam in aanraking met de modewereld. Ik volgde een studie Commerciële Economie en werkte daarnaast freelance als grondstewardess op Schiphol Airport. Ik ging een stage lopen bij modeontwerpster Monique Collignon. Vanaf toen is mijn leven veranderd. Ik raakte gepassioneerd van de modewereld en wilde er steeds meer over weten. Na mijn stage mocht ik blijven werken bij Monique Collignon. In totaal ben ik een jaar werkzaam geweest binnen dit bedrijf op de Marketing en PR afdeling. Monique is degene die mij heeft geïnspireerd om zelf te gaan ondernemen. Ik had -en heb bewondering voor wat zij doet en het leek mij te gek om zelf een eigen bedrijf te hebben en hier met alle passie en liefde een succes van te maken.

In 2012 begon ik met mijn eerste bedrijfje.. een sieradenlabel, genaamd LiveLaughLove by Kim. Ik maakte zelf sieraden maar kocht daarnaast ook veel in. Deze sieraden verkocht ik op een webshop. Daarnaast werkte ik toen als shopmanager in een kledingwinkel in Rotterdam. Bij Monique Collignon was helaas onvoldoende werk voor mij, waardoor ik daar toen weg ben gegaan. LiveLaughLove by Kim liep aardig, maar helaas bleef het gewenste succes uit… Ik merkte dat dit niet mijn ding was en er dus niet alle liefde en passie in kon stoppen die je als ondernemer wel hoort te hebben. Het ondernemen wel, dat was iets wat ik geweldig vond en vind. Maar ik merkte dat ik iets anders moest gaan doen.. Hier werd ik niet gelukkig van! Ik vind het heerlijk om voor anderen bezig te zijn, dit geeft mij voldoening en daarnaast ben ik een echt ‘sales tijger’. Daardoor besloot ik om te stoppen met mijn webshop en meer een bedrijf naar mijn hart op te gaan zetten, wat beter bij mij past. Sinds augustus 2013 run ik modeagentschap Van Aalst Agency, op dit moment vertegenwoordig ik 4 mooie merken: Rockin Items, Voyar la Rue, Boobooz en KiimS. En dit is gelukkig wel een succes. De sales kennis die ik heb uit mijn werk in diverse winkels(voor Schiphol werkte ik ook in diverse kledingwinkels) en het netwerk en de kennis die ik heb door mijn werkzaamheden in de Marketing en PR branche versterken elkaar binnen dit bedrijf.

Naast mijn eigen bedrijf, werk ik in het weekend in de winkel Rich & Royal op de Rosada Fashion Outlet en doe ik sinds kort parttime modellen -en hostessenwerk.

Doordat ik heb gemerkt dat mensen je bewonderen als jonge ondernemer, het leuk vinden om hier meer over te weten en te lezen, heb ik deze blog opgestart. Doormiddel van mijn blog geef ik een kijkje in mijn leven, zo kun je mijn dagelijkse werkzaamheden & bezigheden lezen, de events die ik bezoek volgen en inspireer ik je regelmatig doormiddel van outfit inspiratie posts.

Ik hoop een inspiratie te zijn voor andere (jonge) ondernemers. Je leeft maar één keer, volg je dromen en maak ze waar!

 

 

 

 

 

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s