Smaranda Almasan

Gave show gisteren van Smaranda Almasan tijdens de Mercedes Benz Fashion Week!

Abstracte ontwerpen, diverse mono-looks en veel verschillende kleurrijke lagen over elkaar komen tezamen in de Fashion Show van de Roemeense designer Smaranda Almasan. Een experimentele collectie waarbij je fantasie een tikkeltje wordt geprikkeld.

Smaranda Almasan toont zowel lief als lef. Door diverse materialen over elkaar te gebruiken en aan elk specifiek item een andere felle kleur te geven, krijg je een fantastisch geheel. Een kleurrijk mantelpakje, een wijd uitvallende rok of een strak gesneden top geven een unieke uitstraling. Vrolijk en speels; Haute Couture in een veelzijdig jasje, want de collectie laat ook veel verschillende jassen zien. Kort of  langvallend tot over de knie, de collectie is heel speels doch stijlvol en tevens draagbaar op ieder moment van de dag.

De herfst/wintercollectie van 2015 die op Fashion week 2015 wordt gepresenteerd is zowel voor mannen als voor vrouwen. Scherpe silhouetten in een avant-garde stijl geven een high Fashion look aan de catwalk. En niet geheel onbelangrijk, de collectie van Smaranda Almasan is origineel, eens wat anders dan anders.

 

AMSTERDAM FASHIONWEEK FALL/WINTER 2015 AMSTERDAM FASHIONWEEK FALL/WINTER 2015

AMSTERDAM FASHIONWEEK FALL/WINTER 2015 AMSTERDAM FASHIONWEEK FALL/WINTER 2015

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s