Schueller de Waal

De Mercedes Benz Fashionweek in Amsterdam is afgelopen donderdag weer begonnen. Omdat ik het druk had met mijn bedrijf, was vandaag de eerste dag dat ik erbij was en die begon meteen goed met een leuke show van Schueller de Waal.

Schueller de Waal bestaat uit 2 mannelijke ontwerpers. Deze twee ontwerpers kennen elkaar van Hugo Boss, waar zij beiden als designer werkten. 5 maanden geleden besloten zij hun baan op te zeggen en hun droom achterna te gaan door zelf te gaan ontwerpen…. Een super coole eerste collectie volgde!

De zaal was opgesplitst in 2 catwalks, erg origineel. De show begon en 2 modellen liepen tegelijk op, over de ene catwalk liepen eerst de modellen die de zwarte kleding uit de collectie droegen en over de andere catwalk liepen de modellen die de felgekleurde outfits droegen uit de collectie. Halverwege wisselden zij om. Zo kon iedereen alle looks goed zien.

De collectie bestaat dus uit een mix van zwart en fellere kleuren, zoals roze en rood. De gehele collectie had een jaren 90 touch en was een vrolijke collectie waarin ook humor was verwerkt.

 

 

 

FOTO’S VOLGEN

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s