Black Rabbit

Mijn lieve nicht Angelique van de kidsblog Shopaholiek woonde de lancering van het nieuwe kledinglabel Black Rabbit bij en schreef hier een leuk stuk over! Lees hieronder alles over de lancering van dit label & bezoek natuurlijk ook eens haar blog!

Zet een designer van G-Star, Scotch&Soda en drie goede vrienden van mij bij elkaar en ik ben automatisch enorm nieuwsgierig. Dat het (tot nu toe) alleen nog een herenlabel is veranderd daar niks aan. Ten eerste ben ik natuurlijk enorm trots op wat ze neergezet hebben, en ten tweede is het ook echt een label waar je U tegen zegt!

1

Meet Black Rabbit: een tot in de details uitgewerkt label in het hoger segment. Maar daar krijg je dan ook echt wat voor terug! Jassen tot in de finesse uitgewerkt met details waar over nagedacht is. Deze eerste collectie Tranch 1 genaamd, bestaat uit 12 items, waaronder jassen, shirts, overhemd en pants. Stuk voor stuk heel bijzondere items in de mooiste stoffen, buttons (knopen), garens en die gewoon heel veel passie uitstraalt.. De kleding, geïnspireerd op militaire kleding,  is oerdegelijk gemaakt, zonder compromis wat betreft stoffen, kwaliteit etc. Black Rabbit gaat tegen het huidige stelsel van seizoenen in, en levert haar collecties uit in “Tranches”, waarvan zojuist Tranche 1 is uitgekomen. Ze houden zich dus niet vast aan winter- of zomercollecties. Elke Tranche komt er een kleine collectie uit. Black Rabbit doet ook niet aan Sale. Zodra een nieuwe Tranche op de markt komt zullen de items uit de vorige Tranche mogelijk juist duurder worden. Dit heeft mede te maken met de beperkte oplage en het collectors-item gevoel wat ze proberen te beogen.

Afgelopen donderdag was de launch in club Pistache te Amsterdam. Super geregeld door zowel Spice PR als de eventmanager, vriendin Saskia. Cocktails, bier en Pizza: voor mij de perfecte combinatie.

Alle items waren uitgestald in een houten kist en uitgelicht wat voor een mooie industriële militaire look zorgde waardoor de items prachtig naar voren kwamen! Om me heen hoorde ik alleen maar enthousiaste mensen waaronder Afrojack, die we overigens ook spotte in een jas van Black Rabbit. Ik denk dat we nog veel gaan horen van Black Rabbit en ik hoop dat de dameslijn snel volgt: aan het enthousiasme van het Black Rabbit team zal het niet liggen. Ik wens ze heel veel succes!

2
3
4
5
6

Black Rabbit shop je alleen exclusief online via BlackRabbit.jp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s