Op 23 januari zal ik aanwezig zijn tijdens de Fashion Borel van Jadore in Dordrecht…

Jadore is een jong beginnend bedrijf wat zich richt op het opleiden van jonge / startende modellen. Modellen zonder of met weinig ervaring schrijven zich bij Jadore in en ontvangen binnen 10 weken een portfolio met minimaal 6 foto’s. Voor kleinere opdrachtgevers lopen zij opdrachten om ervaring op te doen ( en voor de aanvulling van hun modellen cv ). De meiden krijgen altijd van de opdrachtgever en van Jadore een leuke goodie bag. Buiten dat Jadore een bedrijf is, zijn zij eigenlijk een kleine familie. 

 

Op 23 januari organiseren zij een Fashion Borrel. Deze avond zal een kick-off zijn van een event dat vaker terug zal komen. Tijdens de Fashom Borrel hun je genieten van de heerlijke sushi, de prachtige catwalk show van o.a Kant Industries met lingerie en badkleding waar de celebs inlopen.

Doe geweldige nieuwe contacten op binnen de modewereld met bijvoorbeeld de bekende designers van de gastenlijst. Show je mooiste lach voor de pers, en geniet van de stands met prachtige merken. En kom vooral genieten van de modellen,  gasten en natuurlijk van het met liefde georganiseerde mode event.

Vergoot je netwerk op de de Jadore fashion borrel en vergeet dus vooral niet om je portfolio mee te nemen. Kaarten zijn in de voorverkoop 10 euro (tot een week voor start event) daarna  zijn de kaarten 15 euro. Aan de deur zijn deze 20 euro. Kaarten zijn te reserveren via
jadore-entertainment@outlook.com of de privé inbox van Jadore(op Facebook).

 

10639544_1562306800665794_1911201192351048023_n

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s