Niets is onmogelijk….

Graag stel ik jullie voor aan gastblogger Liesbeth Onderlinden.  Liesbeth zal jullie maandelijks op de hoogte houden over alles op fitness gebied!


Niets is onmogelijk…

Graag wil ik mij even voorstellen: mijn naam is Liesbeth Onderdelinden, 37 jaar, moeder van twee kids en getrouwd met de Liefste! Ik ben zelfstandig ondernemer en geef onder andere Fitcamp: Fun & Intense Trainingen. Men traint drie weken, 3 x pw bij mij en krijgt een gezond voedingsplan om een gezonde levensstijl ‘eigen’ te maken. Daarnaast ben ik ook ‘Mom with a Mission’; en die missie is ‘shinen’ op podia tijdens Fitness wedstrijden. Maandelijks zal ik jullie via deze blog een kijkje geven en op de hoogte houden over wat er bij de voorbereidingen voor een wedstrijd komt kijken.

unnamed

 

De eerstvolgende wedstrijd is 6 en 7 december: de Flexcup. Ik zal daar deelnemen aan de categorie BodyFitness, ook wel Figure genoemd. Momenteel, met nog 6 weken te gaan, is mijn voorbereiding vooral zwaaaaar trainen om ‘massa’ te creeeren; meer spieren dus! De BodyFitness dames zijn erg mooi gevormd (vind ik…), dus er is werk aan de winkel!
Uiteraard let ik daarnaast goed op mijn eten; voldoende eten om mijn lijf van energie te voorzien, maar er tegelijk voor zorgen dat ik over 6 weken ‘droog’ op dat podium sta!

Een bijzonder leuke weg om te bewandelen; nooit geweten dat het lijf zo ‘volgzaam’ is: dat wat ik wil, gebeurt! Als ik maar juiste keuzes maak…… En daar gaat het voor veel van ons nog wel eens mis, en dan vooral in de keuken…
Zelf ben ik verslaafd aan chocolade kruidnoten… dat is echter echt een No-Go, momenteel… Aangezien ik niet kan genieten van 1 kruidnoot, maar liever een hele zak eet, neem ik ze dus helemaal niet…… De zakken liggen al klaar voor na de wedstrijd!

Zelf heb ik ook een intensieve (afslank/fit-worden/gezond-leven) weg afgelegd, waaruit bleek: Niets is Onmogelijk!!

Wanneer jullie vragen hebben; ik hoor ze graag via info@fabuloustrading.nl

Tot volgende Blog!

Liefs, Liesbeth

http://www.facebook.com/fabuloustraining
http://www.facebook.com/Fabuloussportswear

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s