BALR.

BALR. POP-UP STORE OPENING

BALR is in 2013 opgericht door de voetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel. Het doel was om de twee verschillende werelden van voetbal en mode aan elkaar te koppelen en daar een mooie collectie uit voort te laten komen. Geheel geïnspireerd op het leven van voetballers is er dan ook een collectie T-shirts ontstaan met de namen en rugnummers van legendarische voetballers op de rug. Inmiddels bestaat de collectie niet alleen uit T-shirts, maar zijn er nu ook snapbacks, colberts, polo’s en jassen verkrijgbaar via de webshop.

BA


Donderdagavond opende Demy de Zeeuw officieel de BALR. pop-up store bij FOUR by Azzurro. Bij binnenkomst werden wij direct goed ontvangen door de dames van MADE BY PR, die dit event goed georganiseerd hadden. Geen wijntje of cocktail, maar verse sappen stonden voor ons klaar. Erg lekker ook de cupcakes!

Rond 20:00 uur opende Demy de Zeeuw doormiddel van een speech officieel de pop-up store en was het shoppen geblazen! Leuk ook dat er naast BALR. nog vele andere merken worden verkocht, zoals: Alexander Mcqueen, Missoni, Adidas en Nike.

En hoe leuk, er komt ook een dames -en kinderkledinglijn aan!

De BALR. pop-up store bij FOUR by Azzurro is geopend van vrijdag 31 oktober tot en met vrijdag 14 november 2014.
IMG_20141030_232501

IMG_20141031_073619

20141030_201906

20141030_201922

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s