RUM AMSTERDAM

1

2
rumfoto

6

4

8

7

Gisteravond was ik aanwezig op de officiële opening van RUM Amsterdam in de Negen Straatjes.

Een fijne winkel voor de echte modeliefhebber. Eigenaresse Marlies Otten, onderneemt al 6 jaar in de Negen Straatjes en wist precies wat er nog ontbrak: “Regelmatig ontmoet ik vrouwen op zoek naar jurkjes, een goed blazertje, een klassieke kokerrok of een mooie top voor werk of speciale gelegenheden. Ze gaan graag goed gekleed, maar kunnen niet makkelijk iets vinden dat niet meteen té zakelijk of té stijf is.”

Otten richt zich met haar concept op carrièrevrouwen die het belangrijk vinden om zichzelf goed te presenteren. De mode musthaves van RUM zijn de essentiële items, die iedere vrouw in haar kast moet hebben; makkelijk te combineren en passend in elke garderobe.

In de winkel verkopen zij diverse Scandinavische merken zoals: DAY, Hunkydory,Minus, Mos Mosh, Seven Boot Lane en By Malene Birger, maar ook het Nederlandse Dante 6 en het accessoire merk Liebeskind.

Tijdens de opening kon je onder het genot van een drankje en een lekker hapje en op de beats van de dj, meteen de nieuwste collecties van de merken shoppen. Marlies maakte voor iedereen tijd vrij die haar wilde spreken en het was gezellig druk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s