David Laport

De inspiratie voor de zomer 2015 collectie van David Laport komt voort uit zijn fascinatie voor de insectenwereld. De lichtheid van de vleugels in combinatie met het bijzondere lijnenspel. Het vormde de basis voor een heel mooie moderne interpretatie op onder meer bijzonder mooi kant.

We zagen beeldschone klassieke items, heel uitgesproken in vorm, materiaal en kleur. Met uiteraard veel zwart en wit, soms op asymmetrische wijze gecombineerd met prachtig blauw en turkoois. Het was een fantastisch goed gelukte mix van soepele lichte stoffen met wat zwaardere materialen. We zagen heel mooie tops, rokken en korsetten. Met op hun beurt heel veel ongelooflijk mooi kant, tule en veertjes.

Wat een werk! Een droomcollectie, een beetje balletachtig, soms gecombineerd met leeraccenten. Ook deze collectie van David Laport is weer bijzonder goed gelukt en zullen we niet snel vergeten.

PHOTO © TEAM PETER STIGTER  SPRING/SUMMER 2015 PHOTO © TEAM PETER STIGTER  SPRING/SUMMER 2015 PHOTO © TEAM PETER STIGTER  SPRING/SUMMER 2015

Foto’s: Peter Stigter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s